fbpx

Επισκευή Xiaomi

Επισκευή Xiaomi Κινητών

service XiaomiΗ Xiaomi τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μια διαρκή ανοδική πορεία, καθώς οι συσκευές της είναι κορυφαίες στον νευραλγικό τομέα του «value for money», συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις σε ασυναγώνιστες τιμές.

Πέραν των υψηλών επιδόσεων, όλα τα smartphones της Xiaomi προσφέρουν εντυπωσιακή αξιοπιστία, καθώς η κινεζική εταιρεία φροντίζει στο να χρησιμοποιεί σε αυτά τα πιο ανθεκτικά υλικά κατασκευής.

Όμως όσα πρότυπα αντοχής κι εάν διαθέτει ένα smartphone, πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος να εμφανιστεί ένα πρόβλημα τεχνικής φύσεως, το οποίο θα το θέσει νοκ-άουτ ή θα το αποτρέψει από το να λειτουργεί σωστά.

Φυσικά, εάν συμβεί αυτό, δεν χρειάζεται κανένας απολύτως πανικός, καθώς η Softworld βρίσκεται εδώ για να αναλάβει να επιδιορθώσει το πρόβλημα και να κάνει το Xiaomi smartphone σας κυριολεκτικά να… πετάει!

Επισκευη xiaomiH εξειδικευμένη ομάδα της Softworld έχει τεράστια εμπειρία σε όλες τις mobile συσκευές που ανήκουν στο οικοσύστημα της Xiaomi και φροντίζει στο να φέρει εις πέρας ακόμη και την πιο πολύπλοκη και δύσκολη επισκευή.

Με το που παραλάβουμε τη συσκευή σας, η πρώτη μας μέριμνα είναι να εκτελέσουμε μια σειρά από διαγνωστικούς ελέγχους, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο service.

Μόλις εντοπίσουμε την πηγή του προβλήματος, συνήθως ο χρόνος επισκευής κρατάει από μερικές ώρες (εάν η βλάβη είναι μικρής σημασίας), μέχρι μια εβδομάδα σε περίπτωση που έχει εντοπιστεί κάποιο πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα (όπως είναι για παράδειγμα ελαττωματική μητρική πλακέτα).

Σε κάθε επισκευή που φέρει την υπογραφή της Softworld, ο πελάτης είναι πάντοτε ενημερωμένος τόσο για το κόστος της επισκευής, όσο και για τον τύπο των ανταλλακτικών που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.

Για αυτό και συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα δίκτυα προμηθευτών στην Ευρώπη και στη διαδικασία του service, φροντίζουμε ώστε να χρησιμοποιούνται τα πιο ποιοτικά hardware parts.

service xiaomi αθηναΕιδικότερα, τα ανταλλακτικά για τα smartphones της Xiaomi φέρουν πάντοτε εγγύηση καλής λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι εάν εμφανιστεί πρόβλημα στο ανταλλακτικό που χρησιμοποιήσαμε, αναλαμβάνουμε να σας το αντικαταστήσουμε ξανά, χωρίς το παραμικρό κόστος για εσάς.

Και φυσικά σε αυτό το σημείο, εύλογα θα αναρωτηθείτε για το τι μπορεί να συμβεί στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας που όλοι γνωρίζουμε ότι βρίσκονται αποθηκευμένα σε κάθε mobile συσκευή;

Επειδή εμείς στη Softworld βάζουμε το θέμα της αξιοπιστίας και της ασφάλειας πάνω από όλα και αποστολή μας είναι να δημιουργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας.

Πρωταρχική μας μέριμνα είναι να φροντίσουμε έτσι ώστε τα data σας να παραμείνουν ασφαλή, καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που διαρκεί μια επισκευή.

Και στα smartphones της Xiaomi λοιπόν, η νούμερο ένα επιλογή στο service ακούει στο όνομα: Softworld. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και το έμπειρο τεχνικό team μας θα βρίσκεται άμεσα στο πλευρό σας για να σας βρει τη λύση, ακόμη και στην πιο δύσκολή και πολύπλοκη βλάβη.

Επισκευή Κινητών Xiaomi στην Αθήνα τώρα από την Softworld, Οικονομικές τιμές σε αλλαγή Οθόνης από σπάσιμο.Service Xiaomi Αθήνα.

Πείτε μας το πρόβλημα σας

  Ανοίξτε Ticket

  Παραλαβή Προϊοντος

  Είδος προς Επισκευή

  Πρόβλημα

  Όνομα

  Επίθετο

  Email

  Τηλέφωνο

  Διεύθυνση

  Πόλη

  Πείτε μας το πρόβλημα σας

  Make an Appointment